Sortilège.be / Betovering.be - 420 Trassersweg - 1120 Bruxelles - 02.370 61 12 - info@sortilege.be

                         facebook  twitter  instagram  google

AVONTUUR VAN DE BETOVERING

Sortilege.be Sorciere 5Drie uur lang speelt u een historische personnage doorheen het verhaal; de Barbaar, de Gobelijn strijder, de Fee, de Prinses, ... en zult u andere fabelachtige figuren uitdagen die u tegenkomt in uw tocht door de Betoverde Vlakte, de beklimming van de Helse Heuvel, voorbij het Drijfzand ...


Met behulp van een spelkaart, in handen lost u raadsels op en overwint u tal van hindernissen om  uw zoektocht te slagen. Elk raadsel levert aanwijzingen en fragmenten van het verhaal op die u naar de volgende hint of proef leidt.
De Betovering.be is ook een actieve wandeling, een ware ontdekkingstocht, door een uniek stukje natuur op 22 hectaren groen gelegen op het grondgebied van de Stad Brussel.

 
Zoals bij elk spel zijn er bij de Betovering.be spelregels die u als spelend aanleert en waarmee u vorderingen kunt boeken bij elk bezoek: zoals het doorgroeien van schildknaap tot ridder en prins.

 

Bij elke verjaardag of team building activiteit is het mogelijk om u te laten begeleiden door een animactor die, verkleed als een personnage, de groep zal leiden doorheen het hele avontuur. (“Begeleide” formule mits betaling. Voor meer informatie, raadpleeg Verjaardagen, Team Building).


De Betovering bij u thuis, het kan ook ! Voor meer informatie, ga naar de bekoring van de Betovering.

 

 Sortilege.be ode nature Sortilege.be Escalade Sortilege.be lecture carte famille Sortilege.be souches2

Contact

Sortilège.be / Betovering.be
420 Trassersweg - 1120 Bruxelles
0477/62.40.00
info@sortilege.be