Skip to content
logo_sortilege

Open tijdens de zomervakantie op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag!

Samen, beleef het avontuur! Dompel jezelf onder in ons fantasie middeleeuws universum in het hart van het eerste Stadsbos van de Stad Brussel.

Een fantasie middeleeuws avonturenspel, een attractie zonder CO2-uitstoot, geen plastic, 1oo% plezier!

sortilege_picto_king

Herinnering: Reservering is verplicht, masker is aangeraden !

bericht aan bezoekers

Covid 19

Intrinsiek is de activiteit van Sortilège erg veilig, omdat deze plaatsvindt midden in de natuur. In wezen bevordert Sortilège ontmoetingen tussen mensen, daarom worden veel aanpassingen doorgevoerd om de regels van sociale afstand te respecteren ...

sortilege_picto_quest

Ik zie dat geruchten snel naar het Koninkrijk van Spreuk gaan, we hebben van je gehoord, vurige avonturiers ... 

Het moet gezegd dat je reputatie je voorgaat. Luister naar me, de tijd dringt en Spell heeft je nodig. Ons koninkrijk is in groot gevaar en alleen een met moed en vastberadenheid begiftigd wezen kan ons helpen de kalmte in ons prachtige land te bewaren. Het bos heeft een groot potentieel in je gevoeld. Verspil geen minuut, het is tijd om aan je avontuur te beginnen!

 

Wil je een beetje hoogte? Het is mogelijk om de optie boomklimmen toe te voegen, u wordt dan uitgenodigd om een ​​tussenstop te maken in het Land van Vertigo, onder toeziend oog van onze vrolijke houthakker.

Ontdek de zoektocht van het moment: Ridder

sortilege_picto_grade_chevalier

Sortilège bundelt de krachten met andere spelers in het Brusselse toerisme voor het Breathe with Brussels Festival

Breathe with Brussels is een collectief van actoren uit de Brusselse toerismesector, die allen sterk afgezien hebben van de sanitaire crisis gelinkt aan de Covid-19. De leden van deze heel recente vereniging zijn gevariëerd, en bevatten een aantal plaatsen die goed bekend zijn door de Brusselaars. Mini-Europa, betovering.be, het Atomium en ook de Basiliek om er  een paar te noemen. Andere leden verrijken nog ons aanbod met  o.a. de  toeristische gidsen, verenigingen die actief zijn  in de promotie van fietsen. De binding  tussen die actoren is de wil om  samen te komen onder het label ‘ aktiviteiten in openlucht’.  Zij zijn er vast van overtuigd dat het net dit is wat de meesten onder ons nodig hebben na de lockdown.

Een festival aan buitenactiviteiten!

Breathe with Brussels stelt een groot aantal activiteiten in openlucht  voor om deze zomer  zo dé groenste hoofdstad van Europa te herontdekken. Virologen raden aan om weinig te reizen, minder te reizen om het risico van een heropstart van de pandemie te beperken. Door deze vaststelling  baseert Breathe with Brussels zich op de actuele campagne van visit.brussels en biedt  zij  een palette opportuniteiten aan aan alle  Brusselaars en Belgen  op zoek naar een uitdaging, dichtbij huis. De originaliteit van dit festival ligt in de verschillende verbindingen mogelijk en aangeboden  door de  samenwerkende actoren.  Een bierdegustatie aan de top van de basiliek of een toneelgroep in het midden van het bos, maken deel uit van die recente samenwerking.

Een extra avontuur met onze boomklimoptie.

Volg ons
nieuws
facebook & instagram